Vår Historia

Etablerades 2006 i en kall nerlagd transformatorstation på vischan.

85
Följare på facebook
3
Antal Arrangörer
3642
Antal studenter
304
Genomförda Kurser Online & På Plats

“Jag fullkomligt älskar när jag ser att kursdeltagarnas omedvetna tänkande plötsligt blir till medvetet tänkande. Deras aha-upplevelser speglas i mig och konstaterar även att hjärnan bearbetar på sådant sätt att vi söker se mening och upptäcka sammanhang även i kaotiska situationer. Ofta är det lärande ämnet kaotiskt till en början som sedan mynnar ut i logik och sammanhang som skapar resultat. Jag brinner för att hjälpa andra uppnå sina mål. ”

Sandra C Andersson, VD zzonzzon academy

Om zzonzzon academy

zzonzzon academy är en digital plattform för dig som letar kreativa kurser på plats runt om i vårt land eller onlinekurs som du kan ta dig an när du vill, var du vill och hur du vill. Alla våra kurser är mobilanpassade och kan med fördel användas på surfplatta eller mobiltelefon för den som är på resande fot.

På zzonzzon academy kommer den kreativa kursdeltagaren hitta kurser inom Fotografi, Video, Mat & Dryck, Personlig Utveckling, Marknadsföring och Journalistik. Detta med en början av andra halvan av 2018. Fram till Februari 2018 har zzonzzon academy enabrt hållt kurser inom fotografi. Både på plats i Malmö och Göteborg samt online.

Kursutbudet vidgas med hjälp av proffessionella inom deras kategori och som redan idag håller kurser med vill nå ut till just er.

När en ny kurs tas fram för onlinekurserna så filmas samtliga i vår filmstudio i Malmö och då har du som är intresserad möjlighet att sitta med som publik under inspelningen. Läs mer om detta under "sitt med som publik"

Detta gör vi

zzonzzon academy genom grundaren levererar fotografiska och företagsinriktade utbildningar på plats i Malmö och online genom denna plattform. zzonzzon academy är också en plats för andra föreläsare att nå ut med sina kurser till en bredare publik. Detta hjälper zzonzzon academy till med genom det bokningssystem och betalsystem som sidan tillhandahåller andra arrangörer. Här kan dom själva lägga upp sin kurser dom har på lokal plats.

För de arrangörer och kursledare som vill ta sin utbildningsverksamhet ett steg längre erbjuder zzonzzon academy dessa att skapa en onlinekurs av deras redan befintliga material. Allt filmas och profileras i vår inspelnignsstudio som när det väl ligger online på plattformen ofta innebär merförsäljning för arrangörerna. Det erbjuder även dom att hitta nya kundkretsar då deras kurser når ut nationellt och inte bara längre på en lokalnivå.

zzonzzon academy kommer byggas upp de närsta åren och vill erbjuda den kreativa själen att hitta inspiration och ny kunskap i form av onlinekurser men också kurser på plats runt om i landet.
Det ska vara lätt, enkelt och på deltagarens villkor. Med denna plattformen kan kursdeltagarna titta på den kurs dom har köpt online, obehindrat, tidsbegränsning, smidigt på sina smarta enheter och var som helst i världen.

Om du som kursdeltgare fattas en kurs hör då av dig till zzonzzon academy, likväl är du arrangör och är intresserad av att nå ut med dina kurser? Hör då av dig till order@zzonzzon.com

Möt Vårt Team

Här ser du de som driver zzonzzon academy